اين کارمند قديمي سازمان تبليغات اسلامي در ادامه گفت: متاسفانه امروز ما شاهد آن هستيم که حتي ده سال فرصت براي کسب تجربه از سوي رييس اين سازمان نيز براي بازگشت سازمان به ماموريت هاي اصلي خود موثر نبوده و اين سازمان هر روز کمرنگ تر از گذشته مي شود.حال آنکه نقش اين سازمان در مبازره با تهاجم فرهنگي مورد تاکيد مي باشد.
وي افزود: امروز مردم در مواجهه با ما اين پرسش را مطرح مي کنند که في الواقع وظيفه سازمان تبليغات اسلامي چيست، به چه دليل بودجه هنگفتي توسط اين سازمان صرف سايتهاي اينترنتي ، بازيهاي کامپيوتري و ايجاد خبرگزاري مي شود در حاليکه هنوز برخي از مبلغين ديني ما در اقصي نقاط کشور از امکانات تبليغي محروم هستند؟
محلي براي آزمايش آقاي مدير!
يکي ديگر از مبلغين ديني سازمان تبليغات اسلامي ،به تبديل شدن اين سازمان به نوعي آزمايشگاه اشاره کرده و مي گويد: رييس اين سازمان تا کنون طرح ها و پروژه هاي زياد و غير مرتبط با مسووليت هاي سازمان را اجرا کرده و کسي نيز جرات طرح پرسش و چرايي را ندارد.
وي گفت: متاسفانه عدم پيگيري و پرسش گري رسانه ها از مدير اين سازمان، بعد از گذشت ده سال نوعي آسودگي خاطر فراهم نموده است.
اين کارمند ناراضي از عملکرد سازمان تبليغات اسلامي با اصرار به عدم افشاي نام خود افزود: طبيعي است زماني که مديري ده سال مسووليتي را به عهده بگيرد، فضاي هر گونه نقد، پرسش گري و پاسخ به ابهامات را از بين مي برد و صرفاً به دنبال امور مورد علاقه خود است. از اين رو هر گونه مخالفت و طرح پرسش منجر به برخورد با نيروهاي اين سازمان مي شود.
کارمند ديگري نيز به علايق شخصي رييس ده ساله سازمان تبليغات اسلامي اشاره کرده و مي گويد: ايشان علاقه خاصي به کامپيوتر و رايانه دارند و از اين رو هزينه هاي هنگفتي نيز صرف اين امور مي کنند، ليکن بنا به دلايلي که ما نيز از آن بي خبريم، هيچ گاه از سوي رسانه ها بابت صرف اين هزينه ها پرسش نمي شود.
اينجا بيشتر به محل بده بستان هاي سياسي با نهادهاي مختلف و به ويژه شهرداري تهران تبديل شده است.
اين بخشي از اظهارات يکي ديگر از کارکنان قديمي سازمان تبليغات اسلامي است. وي نيز با اشاره به فضاي شکل گرفته از حضور ده ساله رئيس سازمان مي گويد: اگر امکان حضور فردي که کمي با فضاي سياسي آشنايي دارد در اين سازمان فراهم شود، متوجه انواع و اقسام رفت و آمدها و پاسکاري هاي سياسي در سازمان تبليغات اسلامي خواهد شد.
وي ادامه داد: ده سال پيش که رئيس سازمان بسيار جوانتر از هم اکنون بودند، تصور بر اين بود که آهسته آهسته با کسب تجربه بتوانند هدايت اين سازمان را مطابق با شرح ماموريت هايش بر عهده بگيرند، اما امروز اولويت هاي سياسي و شخصي ايشان است که در صدر امور بوده و ماموريت هاي سازمان امور جاري، روزمره و حاشيه اي است.
گوشه گيري
حضور يک دهه اي و بيشتر از آن براي هر مديري مي تواند زمينه ساز تسلط زياد بر ماموريت ها و مديران يک سازمان باشد. چه سال ها فعاليت به دور از پرسش گري رسانه ها و عزل و نصب مديران مورد نظر مي تواند بستر هاي زيادي براي کسب تجربه به خصوص براي يک مدير جوان را به همراه داشته باشد.
اما با اين وجود و پس از گذشت ده سال همچنان گزارش دقيقي از عملکرد اين سازمان در مواجهه با رسانه ها ارايه نمي شود. اين مهم منجر به شکل گيري پرسش هاي زيادي پيرامون عملکرد اين سازمان شده است. چرا که مدير سازمان مذکور ترجيح مي دهد با گوشه گيري کمتر در معرض ديد و نقد افکار عمومي باشد.
اين در حالي است که رهبر معظم انقلاب اسلامي سال گذشته و در جمع پرشور بسيجيان سراسر کشور تاکيد کردند:\" امروز اولويت اصلي کشور مقابله با جنگ نرم دشمن که هدف آن ايجاد ترديد، اختلاف و بدبيني ميان آحاد مردم است و مهمترين راههاي مقابله با اين تهاجم حفظ و تقويت بصيرت، روحيه بسيجي، اميد کامل به آينده و مراقبت جدي در تشخيصها است.\"
با توجه به اخبار و اطلاعات موجود، طي روزهاي آتي به درج گزارش هاي بيشتري پيرامون دستاوردها و عملکرد ده سال رئيس سازمان تبليغات اسلامي خواهيم پرداخت.
انتهای پیام/